logo

YoLearning – Platforma eLearning


YoLearningYOL Solutie web avansata de eLearning pentru organizatii.

Platforma YoL este un serviciu de instruire la distanta, prin intermediul careia pot fi instruiti in mod profesionist angajatii, agentii sau colaboratorii prin cursuri si teste interactive, facilitand monitorizarea activitatii si evaluarea utilizatorilor prin rapoarte detaliate, fara a depinde de timp sau locatie.

YoL are integrate instrumente de creare a continuturilor, dar permite importarea si altor tipuri de materiale create de instructor: ppt, .doc, html, .sfw etc.

Platforma e-learning YOL

YoL este un serviciu de instruire la distanta gazduit pe serverele INDRASOFT.

Cu YoL pot fi instruiti in mod profesionist angajatii, agentii sau colaboratorii prin cursuri si teste interactive, fara a depinde de timp sau locatie.

Administratorul intern YoL detine un control deplin asupra continutului, iar instructorii dezvolta cursurile, scenariile, testele si interactiunile cum doresc.

YoL are integrate instrumente de creare a continuturilor, dar permite importarea si altor tipuri de materiale create de instructor: ppt, .doc, html, .sfw etc.

YoL faciliteaza monitorizarea activitatii si evaluarea utilizatorilor prin rapoarte detaliate.

Cu YoL nu veti fi nevoit sa investiti intr-un sistem hardware si nu veti fi confruntati cu problemele specifice unui sistem intern.

Transformati idei si informatii in inovatie, actiune si rezultate financiare prin continut compact, livrare flexibila si distribuitie rapida !

Platforma YoL este solutia ideala pentru firme de orice dimensiune,
din orice industrie cu oricati angajati, agenti sau colaboratori!

Administrarea facila, utilizarea intuitiva si accesul nelimitat
sunt atuurile platformei YoL !